Uppdatering om läget

Vi har stängt anmälan även om det fortfarande går att anmäla sig till reservplats i alla klasser och i klassen för Flickor 09 kan vi fortfarande utöka deltagarantalet om det kommer in tillräckligt med lag för det. Vi tar även emot lag i Flickor 10, Flickor 11 och Pojkar 11 fram till söndag 5 september.

Vi planerar att presentera gruppindelning senast på tisdag 7 september och spelschema senast söndag 12 september om allt går som planerat. Vi vill också informera er om hur restriktionerna i dagsläget påverkar oss även om vi inte har tagit något slutgiltigt beslut.

Vi vill med denna information delge alla intresserade och anmälda hur vi ser på situationen i dagsläget, men nedan är inte något slutligt besked utan vad vi tror på i dagsläget.

• Samma datum gäller, den 1 - 3 oktober.

• Om inte några lättnader sker gällande 50 personer i arenor utan krav på egen plats (300 med egen plats) kommer Bästkustcupen att genomföras helt utan publik.

• Vi kommer inte heller kunna erbjuda någon övernattning eller matservering i cupens regi.

• Vår avsikt är att sända samtliga matcher på webben där tittarna kan välja att betala för alla matcher eller för enstaka matcher, men mer information om detta kommer.

• Troligen kommer de flesta eller alla cafeterior att hållas stängda som ett led i att förhindra större folksamlingar med trängsel och risk för smittspridning med tanke på alla spelare, ledare, domare, för vår bemannings-personal samt även för er som gästar oss.

• Definitivt besked kommer ges senast i mitten av september.

Vi tror, med erfarenheten från liknande upplägg år 2020, att vi kommer kunna genomföra Bästkustcupen på ett bra sätt så att lagen får en bra genomkörare inför höstens seriestart.

Ett sista medskick till er alla är att läsa på reglementet på vår hemsida och vi kommer inom kort också att lägga ut mer information där som är bra att veta inför cupen.

Ovan text är skriven 2 september och vi kommer att komma ut med mer information då restriktionerna lättas den 29 september. Håll utkik på hemsidan.

/ Tävlingsledningen Bästkustcupen