Boende

- 900 SEK/person

- Boendet sker i Hulebäcksgymnasiets skolsalar på medhavt liggunderlag/luftmadrass, detta ligger i anslutning till Mölnlycke Idrottshall A/B och det är även gångavstånd till Wallenstam Arena. Servering av frukost, lunch och middag sker i närliggande skolmatsal.

- Bokning av antalet personer och deras boende sker via inloggning på denna hemsida, men är möjlig först efter det att ni har anmält ett lag. När laget väl är anmält kan ni sedan justera anmälan och lägga till såväl boende- som matpaket. I samband med det finns också uppgifter kring hur inbetalning skall ske.

- Först till kvarn gäller för boendet, de senaste åren har vi haft stort tryck på vårt boende så vänta inte för länge. Justeringar kan göras fram till 31 augusti i mån av plats. Betalning av boendepaket ska vara arrangören tillhanda senast 6 september.

- Om laget behöver ett extra rum för tex ledare kontaktar ni oss på info@bastkustcupen.se med antal personer och gärna en motivering. Tillgången till extra rum är väldigt begränsad och vi kan inte garantera att vi kan lösa detta för alla som önskar - varför vi ber er om att försöka bo tillsammans med hela laget.

I boendet ingår:

- 2 övernattningar på hårt underlag (fredag-söndag)
- 2 frukostar (lördag, söndag)
- 2 luncher (lördag, söndag)
- 1 middag (lördag)

Extra måltider

- Om ni vill boka extra måltider, exempelvis till medföljande föräldrar, kostar det 75 SEK per frukost och 100 SEK per lunch eller middag.

- Extra måltider lägger ni till i samband med anmälan eller senare på er lagsida här på hemsidan, samma betalningsvillkor som för ordinarie boende gäller.

- Extra måltider kan beställas till och med 31 augusti. Betalning av måltider ska vara arrangören tillhanda senast 6 september.

Ni kan när som helst, efter anmälan, logga in på denna hemsida och se era bokade uppgifter samt de bokningar och betalningar som är gjorda eller saknas.

Ordningsföreskrifter boende lag

Skolorna ställs till förfogande av Härryda Kommun. Vi ber alla deltagare som bor på skola att rätta sig efter gällande ordningsregler som sänds ut till lagansvarig ledare. Ni har tillgång till era skolsalar från 17:00 på fredagen.

- Lagens ledare och klubbar är ansvariga för sina spelare och för eventuell skadegörelse.

- Rökning är absolut förbjudet inomhus.

- Det är absolut förbjudet att laga mat inomhus.

- Det råder nötförbud överallt inomhus, även i hallarna och skolsalarna

- Dörrar mellan korridorer och trapphus ska vara stängda.

- Sovsalen ska grovstädas och återställas innan den lämnas senast klockan 16:00 söndag.

- Vid eventuellt skadegörelse förbehåller arrangören sig rätten att fakturera föreningen som åsamkar skadorna.

Överträdelse av ordningsföreskrifterna behandlas av tävlingsjuryn och kan medföra uteslutning ur turneringen samt avhysning från skolan.