Senaste nytt: Spelschemat publicerat

Skrivet 13 september 2021 21:36
På måndagskvällen presenterades spelschemat och det ligger nu uppe på hemsidan. Ambitionen med spelschemat är självklart att det aldrig ska behöva göras några förändringar och det sker endast om det verkligen anses nödvändigt. Nu är det knappt tre veckor kvar tills Bästkustcupen 2021 drar igång, hjärtligt välkomna ska ni vara allihopa! Vi kommer att komma upp med mer information om anpassninge... Läs mer

Välkomna

Pixbo Wallenstam IBK planerar för den 23:e upplagan av Bästkustcupen, 1-3 oktober 2021.

OBS! Anmälan är stängd men ni kan fortfarande anmäla er till reservplatser.

Vi kan, som följd av pandemin, i dagsläget inte bedöma i vilket utförande cupen kommer att genomföras men vi hoppas och tror på att vi kan spela innebandy i oktober. Läs vår senaste uppdatering om läget här.

Matcherna kommer att spelas i idrottshallar i Härryda Kommun, ett par mil utanför Göteborg. Spelplatserna som används under Bästkustcupen är helt nybyggda Wallenstam Arena A och B, Mölnlycke Idrottshall A och B, Hindås Idrottshall, Landvetter Idrottshall och Pinntorphallen. Det kan tillkomma fler spelplatser i kommunen. Du hittar en karta i menyn.

Turneringen är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet. Därmed tillämpas SIBF:s regler i alla tillämpliga former. Läs mer information om tävlingsreglementet via "Tävling" i menyn.

Välkomna till Bästkustcupen 2021!

Facebook