Spelschemat uppdaterat 22/9 kl 13:00

Pga en sen urdragning av ett lag i klass Flickor 2005 så har vi tvingats justera spelschemat en hel del. Vi har dock försökt justera så lite som möjligt, men ibland tvingats flytta matcher för att kunna komprimera schemat och slippa att det blir luckor i spelschemat vid flera tidpunkter.

  • Alla lag i klass F05 har fått en match mindre i grundserien, samt att vi gjort om till att enbart ha A-slutspel. Alla F05-lag har fått förändringar i ert spelschema.

  • De flesta övriga klasser har påverkats mer eller mindre av att spelschemat har komprimerats för att slippa få tomma luckor pga de indragna matcherna.Vi har även lyckats börja något senare på lördag morgon i flera hallar, samt slutar tidigare på lördag kväll. De lag som påverkats kommer få email om att ni måste se över ert spelschema!

  • Även slutspelet har justerats för att få in en A-kvartsfinal i F05-klassen, vilket påverkat klasserna F04, F05, P04, P05, P07. Hallar och tider för era slutspelsmatcher har ändrats.

Har ni skrivit ut era spelscheman så är det alltså läge att kontrollera det igen, så ni inte har gamla uppgifter om era matcher...

Väl mött kommande helg.

// Tävlingsledningen