Spelprogrammet publicerat

Efter några dagars hårt arbete med lottning av gruppindelningar och därefter detaljplanering av spelschemat så är det nu klart och publicerat här på webbsidan. Förhoppningsvis i slutlig utgåva. Om det blir justeringar kommer vi att meddela berörda lag.

En rolig nyhet är att vi lyckats få in fler lag till F07-klassen och därmed lyckats dela upp F06 och F07 i var sina grupper. Välkomna till de nya lagen.

Vi vill nu att alla lagledare tittar på ert spelschema över era egna matcher och granskar det noga. Det skall finnas tex finnas tillräckligt tidsutrymme mellan matcherna för att kunna hinna att flytta sig mellan hallarna osv - men det kan lätt smyga sig in problem som vi inte upptäckt. Det är totalt 274 matcher på mindre än 2,5 dagar...

Att det blir tidiga och sena matcher är förstås oundvikligt. Det blir även en del åkande fram och tillbaka, men vi har försökt att koncentrera matcherna på närliggande hallar så gott det går.

Ser ni felaktigheter som måste rättas till är ni förstås välkomna att påpeka detta till oss på info@bastkustcupen.se

Jag vill även passa på att ber er alla att lägga in era deltagande spelare och ledare på www.bastkustcupen.se så att vi om ett tag kan börja skriva ut deltagarlistor, matchprotokoll mm.

Vi kommer att skicka ut information via email löpande, och en del generella nyheter här på webbsidan och i Facebook-gruppen.

// Bästkustcupen