Nu är det bara 2 veckor kvar

Bästkustcupen närmar sig med stormsteg, nu är det bara 2 veckor kvar.

Vi vill med detta brev informera om några saker.

1) För alla lag gäller att ni måste ha lagt in alla era spelare via webbsidan senast 17:00 den 27/9. Detta för att vi skall hinna skriva ut alla matchprotokoll mm inkl spelare och tröjnummer.

2) För er som bokat boende och mat vill vi förtydliga att vi inte serverar någon mat under fredagen. Ni hänvisas till att själva lösa detta under fredagen. Våra cafeterior är dock öppna som vanligt under hela cupen.

3) Härryda Kommun tillåter inte nötter i sina lokaler, alltså gäller detta både i hallarna, omklädningsrum, boendet på Hulebäcksgymnasiet osv. Vänligen respektera detta så de som är allergiska inte råkar illa ut.

4) Under årets cup så kommer en elitmatch spelas i Svenska Superligan (SSL) mellan Pixbo Wallenstams Dam-lag och svenska mästarna IKSU från Umeå. Matchen spelas i Wallenstamshallen på lördagen den 30/9 kl 19:10. Till denna match har vi reserverat 200 platser för deltagare i Bästkustcupen som kan se denna gratis. Men för att kunna se denna match gratis måste Ni boka upp Er på dessa gratis-biljetter, och det är först till kvarn som gäller.

Maila till info@bastkustcupen.se snarast om ni vill ha biljetter, och ange hur många spelare + ledare som kommer (gäller er medföljande föräldrar). Ni måste sedan ha gått in på arenan senast 18:45 för att kunna nyttja era reserverade platser. Era biljetter hämtas i huvudsekretariatet tillsammans med övrig information om cupen när ni anländer (måste inte ske före er första match).

Erbjudandet och tiderna gäller även Pixbo Wallenstams egna lag i cupen - om ni vill få en garanterad plats.

Det kommer med största sannolikhet bli fullsatt så passa på att boka!

5) Vi kommer under hela cupen sända alla matcher som spelas i Wallenstamshallen via Youtube gratis. Vi återkommer med länk till var man kan se detta via nyhet på hemsidan och Facebook.

Välkomna.

//Bästkustcupen