Senaste nytt: Så här gör du för att titta på matcherna

Skrivet 22 september 2020 22:16
Då vi inte tillåter någon publik under Bästkustcupen 2020 pga Corona, så har vi satsat hårt på att live-sända från alla hallar. Detta innebär att alla ni känner, familjen, släkt och vänner, kompisar osv, kan titta på era matcher via internet för en billig peng. Vi har valt att sätta låga priser för att alla skall känna att man vill se matcherna utan att bli "rånad". Överskottet som vi drar in ... Läs mer

Välkomna

OBS! Läs under Nyheter till höger och "Information till lagen" i menyn om senaste status rörande Covid-19. Vi kan dock här informera att ingen publik kommer att vara tillåten under cupen.

Vi rekommenderar alla att läsa länkarna som finns i menyn under "Information till lagen", där finns svar på det mesta.

Pixbo Wallenstam IBK drar snart igång den 22:e upplagan av Bästkustcupen, 25-27 september 2020.

Matcherna kommer att spelas i idrottshallar i Härryda Kommun, ett par mil utanför Göteborg. Spelplatserna som används under Bästkustcupen är Wallenstamhallen, Mölnlycke Idrottshall, Hindås Idrottshall, Landvetter Idrottshall och Pinntorphallen. Du hittar en karta i menyn.

Turneringen är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet. Därmed tillämpas SIBF:s regler i alla tillämpliga former. Läs mer information om tävlingsreglementet via "Tävling" i menyn.

Välkomna till Bästkustcupen 2020!