Senaste nytt: Sista anmälningsdag passerad

Skrivet av 20 augusti 2019 07:54
Söndagen den 18/8 var sista dagen för anmälningar till Bästkustcupen, och de flesta klasser är nu fulla. Man kan dock fortfarande anmäla sig till Reservlista om något lag skulle få förhinder, och då få en plats! Vi har dock inte fullt i några flick-klasser, och där söker vi efter lag som kan fylla på dessa, så att det blir fulla grupper. De grupper som vi väldigt gärna skulle se fler lag anmäl... Läs mer

Varmt välkommen!

Pixbo Wallenstam IBK inbjuder till den 21:e upplagan av Bästkustcupen som kommer att gå av stapeln den 27 - 29 september 2019.

Anmälan är nu öppen, missa inte chansen att anmäla ert lag. Om betalning är oss tillhanda innan 31 maj 2019 erhålls rabatt med 300 SEK/lag.

Matcherna kommer att spelas i idrottshallar i Härryda Kommun, ett par mil utanför Göteborg. Spelplatserna som används under Bästkustcupen är Wallenstamhallen, Mölnlycke Idrottshall, Djupedalsskolan, Hindås Idrottshall, Önnerödsskolan, Landvetter Idrottshall och nya Pinntorphallen. Du hittar en karta i menyn.

Turneringen är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet. Därmed tillämpas SIBF:s regler i alla tillämpliga former. Läs mer information om tävlingsreglementet via "Tävling" i menyn.

Välkomna till Bästkustcupen 2019!

Facebook