Så här gör du för att titta på matcherna

Skrivet 22 september 2020 22:16

Då vi inte tillåter någon publik under Bästkustcupen 2020 pga Corona, så har vi satsat hårt på att live-sända från alla hallar.

Detta innebär att alla ni känner, familjen, släkt och vänner, kompisar osv, kan titta på era matcher via internet för en billig peng. Vi har valt att sätta låga priser för att alla skall känna att man vill se matcherna utan att bli "rånad".

Överskottet som vi drar in efter produktionskostnader går till Ungdomslagen och Bästkustcupen.

En detaljerad instruktion för hur man gör för att koppla upp sig, köpa en match eller hela cupens alla matcher, finns att läsa i menyn "Information till lagen" --> "Live-sändning av matcher".

Vi hoppas så klart att så många som möjligt kan och vill se matcherna, så sprid gärna denna möjlighet till alla ni känner!

Nästa nyhet: Spelschemat presenterat

Skrivet 13 september 2020 12:31
På söndagsmorgonen presenterades spelschemat och det ligger nu uppe på hemsidan. Ambitionen med spelschemat är självklart att det aldrig ska behöva göras några förändringar och det sker endast om det verkligen anses nödvändigt. Nu är det knappt två veckor kvar tills Bästkustcupen 2020 drar igång, hjärtligt välkomna ska ni vara allihopa! Vi kommer att komma upp med mer information om anpassning... Läs mer