Information inför cupen

Skrivet 27 september 2019 14:01

Vi vill först hälsa er alla välkomna till årets upplaga av Bästkustcupen ikväll och under hela helgen, och hoppas att ni skall få en trevlig helg tillsammans med oss i Pixbo Wallenstam.

Nedan följer några saker som vi vill trycka lite extra på inför starten av cupen.

Vi har inget krav på att ni måste registrera er i Huvudsekretariatet i Wallenstamhallen längre. Vi försöker sköta det mesta ”online” istället. Men ni är förstås alltid välkomna dit och hälsa på när som helst under cupen om ni har frågor eller andra synpunkter.

Tänk på att inför varje match kontrollera och ev korrigera tröjnummer på spelarna, tex om ni byter till reservställ. Ni skall även lägga till K för lagkapten och M för era målvakter, samt slutligen skriva under matchprotokollet. Detta görs i matchsekretariatet precis som vanligt, gärna en stund innan er egen match börjar.

Glöm inte av att ta med er uppvärmningsbollar till era matcher. Tiden mellan matcherna är väldigt begränsad men om möjlighet ges kan ni få några minuter på planen, men vi bistår inte med bollar. Räkna dock inte med att få någon uppvärmningstid på planen.

Tänk på att aldrig lämna någonting i omklädningsrummen, dels för stöldrisken, dels för att lämna plats för nästa lag. Tag med in i hallen bredvid avbytarbänken istället.

Det råder totalt nötförbud i alla lokaler, hallar, boende, omklädningsrum etc. Tänk på att det även gäller när ni köper och tar med mat och ev godis.

Vi erbjuder även i år gratis webbsändning av alla matcher i Wallenstamhallen under hela cupen.

Sprid gärna detta till era hemmavarande föräldrar, om ni kommer spela i Wallenstam... När ni är på plats hos oss kommer ni knappast själva att hinna kolla in dem, men de kommer att ligga på Bästkustcupen’s Youtube-kanal även i efterhand så ni kan kolla in repriser på matcherna.

Man hittar sändningarna på www.bastkustcupen.se under ”Tävling” (än så länge ligger enbart föregående års matcher där).

* Slutligen så vill vi föranmäla att vi efteråt kommer skicka ut en online-enkät via email till alla lagledare där vi vill få er feedback på hur ni upplevt cupen. Vi vill självklart höra både ris och ros – för att kunna förbättra oss.

Om ni behöver komma i kontakt med Tävlingsledningen under cupen nås vi på 0737-704702 hela helgen med start på fredag eftermiddag.

Välkomna!

Nästa nyhet: Spelschemat uppdaterat 22/9 kl 13:00

Skrivet 22 september 2019 13:13
Pga en sen urdragning av ett lag i klass Flickor 2005 så har vi tvingats justera spelschemat en hel del. Vi har dock försökt justera så lite som möjligt, men ibland tvingats flytta matcher för att kunna komprimera schemat och slippa att det blir luckor i spelschemat vid flera tidpunkter. Alla lag i klass F05 har fått en match mindre i grundserien, samt att vi gjort om till att enbart ha A-slut... Läs mer