Information om Bästkustcupen 2020 rörande Covid-19 - Bästkustcupen

Information om Bästkustcupen 2020 rörande Covid-19

Skrivet 18 juni 2020 22:19
Ändrad 18 juni 2020 22:23
Som ni alla är väl medvetna om, har Covid-19 drabbat idrotten hårt, och fortsatt gäller väldigt stränga regler för arrangemang. För Bästkustcupens del är det främst begränsningen om 50 personer som ställer till det ordentligt, men så klart även hur vi skall säkerställa att vi inte bidrar till smittspridning.

Ny information har idag den 18 juni publicerats av både SIBF och VSIBF, som påverkar oss alla inkl Bästkustcupens genomförande. Läs gärna informationen på dessa länkar:

https://www.innebandy.se/media/14760/rekommendationer-f%C3%B6r-tr%C3%A4ning-och-matcher-under-covid-19.pdf

https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/riktlinjer-for-seriespel-med-publik/

Med hänvisning till dessa nya tydligare riktlinjer så ser det i dagsläget väldigt mörkt ut för att kunna genomföra Bästkustcupen på normalt sätt.

Vi vill med denna information delge alla intresserade och anmälda hur vi ser på situationen i dagsläget, men nedan är inte något slutligt besked.

Vi tar dock fortfarande emot anmälningar, då vi trots dessa begränsningar kommer göra allt för att kunna genomföra Bästkustcupen på bästa möjliga sätt, så att lagen får en bra genomkörare inför höstens seriestart.

Anmälan sker på www.bastkustcupen.se

Vi önskar er alla en Glad Midsommar och en härlig sommar, så syns vi i September!

// Tävlingsansvariga, Bästkustcupen
Pixbo Wallenstam IBK

Nästa nyhet: Anmälan öppnad!

Skrivet 05 mars 2020 19:32
Idag öppnade möjligheten att anmäla ditt lag till Bästkustcupen 2020. Årets upplaga går av stapeln 25 - 27 september och även om det är långt kvar till dess rekommenderar vi dig att anmäla ditt lag redan nu då det blev fullt förra året. Det är den perfekta uppladdningen på säsongen så se till att planera in det redan nu. Även vårt boende i skola blev fullt förra året så missa inte att boka in ... Läs mer