Nedan följer övriga praktiska saker som vi vill trycka lite extra på inför starten av cupen.

- I samband med att Wallenstam Arena har tillkommit så har även våra tidigare hallar i centrala Mölnlycke bytt namn. Den före detta ”Wallenstamhallen” heter numera ”Mölnlycke Idrottshall A” (MIH A) och den före detta ”Mölnlycke Idrottshall” heter numera ”Mölnlycke Idrottshall B” (MIH B). Härryda Kommun som äger hallarna har dock fortfarande en del gamla skyltar där det står "Wallenstamshallen" men det är alltså Mölnlycke Idrottshall A. På hemsidan under menyn ” Karta ” hittar ni var alla hallar ligger!

- Vi har inget krav på att ni måste registrera er i Huvudsekretariatet längre. Vi försöker sköta det mesta ”online” istället. Men ni är förstås alltid välkomna dit och hälsa på när som helst under cupen om ni har frågor eller andra synpunkter. OBS! Vi finns numera i Wallenstam Arena i ”TV-båset” längst upp på läktaren i A-hallen.

- På hemsidan finns tävlingsreglementen, se denna länk, passa på att plugga alla regler i förväg!

- Inför varje match ska ni, vid matchsekretariatet, kontrollera och ev korrigera tröjnummer på spelarna, tex om ni byter till reservställ. Ni skall även lägga till K för lagkapten och M för era målvakter samt slutligen skriva under matchprotokollet. Detta görs i matchsekretariatet precis som vanligt innan matchstart.

- Kom ihåg att ta med er uppvärmningsbollar till era matcher. Tiden mellan matcherna är väldigt begränsad men om möjlighet ges kan ni få några minuter på planen, men vi bistår inte med uppvärmningsbollar. Räkna dock inte med att få någon uppvärmningstid på planen.

- Tänk på att aldrig lämna någonting i omklädningsrummen, dels för stöldrisken, dels för att lämna plats för nästa lag. Tag med in i hallen bredvid avbytarbänken istället.

- Vi Livesänder samtliga matcher. Sprid gärna detta till era hemmavarande föräldrar och vänner! Även ni ledare kan kolla på era matcher i efterhand. Vi fortsätter samarbetet med Streamify som sköter distributionen av matcherna samt tar betalt. Man hittar matcherna på www.bastkustcupen.se under ” Spelschema och resultat”. Bredvid varje match under ”Live” kommer det finnas en ”film-ikon” som man klickar på för att komma till rätt match. Det tar några minuter att köpa biljetterna så genomför detta en stund före matchstart så ni inte missar nån action! För än tydligare beskrivning, se denna instruktion.

- Cupen är helt kontantfria i våra cafeterior och tar endast emot betalningar vi swish (i vissa cafeterior även kort). Sprid gärna detta till medföljande besökare.

- Det råder totalt nötförbud i alla lokaler, hallar, boende, omklädningsrum etc. Tänk på att det även gäller om ni köper och tar med egen mat eller tilltugg.