Avgifter

Laganmälan

- Anmälningsavgift är 2.400 SEK/lag.
- Sista anmälningsdag är den 19 augusti.
- Anmälan sker via denna hemsida. Vid anmälan får ni uppgifter om hur anmälningsavgiften skall betalas.
- Om en klass blir full så gäller datum för inbetalningen som ert lags anmälningsdag.
- Om ett lag dras ut innan 31 juli har laget rätt att få tillbaka sin anmälningsavgift. 1-19 augusti erhåller laget 50% av sin anmälningsavgift. Om laget dras ut efter 19 augusti får laget inte tillbaka sin anmälningsavgift. Utdragningsavgift på 1500 SEK faktureras laget utöver anmälningsavgift om utdragning sker efter att spelprogrammet är presenterat.

Boende

- 625 SEK/person
- Boendet sker på Hulebäcksgymnasiet som ligger i samma byggnad som Wallenstamhallen och Mölnlycke Idrottshall och det är även gångavstånd till Redfoxhallen och Djupedalsskolan. I Hulebäcksgymnasiets lokaler sker också servering av frukost, lunch och middag.
- Bokning av antalet personer och deras boende sker via denna hemsida. När bokningen är gjord får ni uppgifter om hur inbetalning skall ske.
- Först till kvarn gäller för boendet, 2017 blev boendet i skola fullt så vänta inte för länge. Justeringar kan göras fram till 2 september om plats finns.
- Boendeavgiften skall vara betald till Bästkustcupen senast den 9 september.

I boendet ingår:

- 2 övernattningar på hårt underlag (fre-sön)
- 2 frukostar (lördag, söndag)
- 2 luncher (lördag, söndag)
- 1 middag (lördag)

Ordningsföreskrifter boende lag
Skolorna ställs till förfogande av Härryda Kommun. Vi ber alla deltagare som bor på skola att rätta sig efter gällande ordningsregler som sänds ut till lagansvarig ledare.

- Lagens ledare och klubbar är ansvariga för sina spelare och för ev skadegörelse.
- Rökning är absolut förbjudet inomhus.
- Det är absolut förbjudet att laga mat inomhus.
- Dörrar mellan korridorer och trapphus ska vara stängda.
- Sovsalen ska grovstädas innan den lämnas senast kl 16:00 söndag.
- En deposition på 500:- betalas i samband med incheckningen på skolan och återfås efter godkänd inspektion och återlämnande av nycklar till skolvärdarna.

Överträdelse av ordningsföreskrifterna behandlas av tävlingsjuryn och kan medföra uteslutning ur turneringen samt avhysning från skolan.

Extra måltider

- Om ni vill boka extra måltider, exempelvis till medföljande föräldrar, kostar det 40 SEK per frukost och 75 SEK per lunch eller middag.
- Extra måltider lägger ni till i samband med anmälan eller senare på er lagsida här på hemsidan, samma betalningsvillkor som för ordinarie boende gäller.
- Extra måltider kan beställas till och med 2 september.

Ni kan när som helst efter anmälan logga in på denna hemsida och se era bokade uppgifter, samt de betalningar som är gjorda eller saknas.