Arrangör

Sanktionerad av

Partners

Annons

Senaste nytt: Anmälan för 2018 öppen!

Skrivet av 20 februari 2018 15:44

Idag öppnade möjligheten att anmäla ditt lag till Bästkustcupen 2018. Årets upplaga går av stapeln 28 - 30 september och även om det är långt kvar till dess rekommenderar vi dig att anmäla ditt lag redan nu då det blev fullt förra året. Det är den perfekta uppladdningen på säsongen så se till att planera in det redan nu. Även vårt boende i skola blev fullt förra året så missa inte att boka in ... Läs mer
Fler nyheter

Välkommen

Pixbo Wallenstam IBK inbjuder till den 20:e upplagan av Bästkustcupen som kommer att gå av stapeln den 28 - 30 september 2018. Håll utkik i januari då anmälan planeras att öppna.

Matcherna kommer att spelas i idrottshallar i Härryda Kommun, ett par mil utanför Göteborg. Spelplatserna som används under Bästkustcupen är Wallenstamhallen, Mölnlycke Idrottshall, Djupedalsskolan, Hindås Idrottshall, Önnerödsskolan, Landvetter Idrottshall och Redfoxhallen. Du hittar en karta i menyn.

Turneringen är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet. Därmed tillämpas SIBF:s regler i alla tillämpliga former. Läs mer information om tävlingsreglementet via "Tävling" i menyn.

Välkomna till Bästkustcupen 2018!